Arbeidsrecht

Arbeidsovereenkomst, Ontslag, Werknemer, Ontslagrecht

De meeste procedures bij arbeidsrecht gaan over beëindiging van een arbeidsovereenkomst tussen werkgever en werknemer (ontslag krijgen). Voor ambtenaren geldt bij ontslag het ambtenarenrecht. Een ontslagjurist kan u bijstaan op het moment dat u wordt ontslagen. Uiteraard kunt u zelf ook proberen om een goede ontslagregeling te treffen. Een in arbeidsrecht gespecialiseerde jurist (arbeidsjurist) weet echter precies waar u juridisch recht op heeft en dat kan u heel wat energie en frustratie besparen. Met behulp van een jurist kan uw ontslagvergoeding een stuk hoger uitvallen. Heeft uw werkgever een ontslagbrief of voorstel tot beëindiging van de arbeidsovereenkomst (ook wel: vaststellingsovereenkomst) toegezonden? Stuur deze ontslagbrief toe aan één van de juristen arbeidsrecht. Zij zijn u graag van dienst bij het onderhandelen over uw ontslagvergoeding en het zekerstellen van WW.

Vakbonden, arbeidsovereenkomst en CAO
Er is meer dan ontslagrecht alleen. U kunt ook een jurist inschakelen bij overleg met vakbonden over een cao en een sociaal plan. Een arbeidsrecht jurist kan u ook helpen bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst en het uitwerken van arbeidsvoorwaarden. Onderwerpen die met een arbeidsrecht jurist besproken kunnen worden zijn vragen van de werkgever over arbeidsongeschiktheid, verzuim of ziekte van de werknemer (ontslag ziekte). Een jurist kan u bijstaan als uw werkgever uw salaris niet meer betaalt (loonvordering of loonbeslag).

Andere situaties om een jurist arbeidsrecht in te schakelen zijn wanneer een werkgever wil dat een werknemer op een andere locatie gaat werken, maar de werknemer niet. Een goede arbeidsovereenkomst voorkomt veelal deze problemen. En als er conflicten spelen in de organisatie dan kan een arbeidsrecht mediator ontslag soms helpen voorkomen. Een arbeidsrechtjurist kan u adviseren en ondersteunen bij al deze vraagstukken.

Kijk hieronder voor het overzicht van de juristen gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslag voor werknemers en werkgevers.


 

Omnius Juristen

Zoekt u een jurist? Omnius Juristen behandelt alle soorten zaken tegen scherpe tarieven. Met vele juristen door heel Nederland is er altijd een jurist bij u in de buurt.

MKB HuisJuristen

MKB HuisJuristen is de juridisch partner voor ondernemers in het MKB. Wij opereren in vele sectoren en branches. Wij behartigen uw belangen of adviseren -snel, duidelijk en daadkrachtig- omtrent juridische kwesties, zodat u zich kunt richten op de..

Ontslagspecialist

Ontslagspecialist is dé specialist voor arbeidsrecht en ontslagzaken. Onze arbeidsrecht juristen zijn allen minimaal 15 jaar gespecialiseerd in het ontslagrecht. Wij kunnen u hierdoor vlot en deskundig van dienst zijn. Wij werken voor werknemers en..

Rechtskundig Bureau Quaedvlieg

Urmond
Zoekt u rechtskundige raad en bijstand op het gebied van het arbeidsrecht, ambtenarenrecht of bestuursrecht? Dan bent u bij Rechtskundig Bureau Quaedvlieg aan het juiste adres! Wij zijn immers gespecialiseerd op deze rechtsgebieden. Bel voor vrijblijvend advies of voor een

JPF Juristen Geleen

Geleen
Bij JPF Juristen bent u als particulier , bedrijf en ondernemer aan het juiste adres voor juridische bijstand als u een probleem of conflict heeft. Bij ons krijgt u van begin af aan een eigen juridisch dienstverlener toegewezen. Hij of zij zal uw vaste contactpersoon zijn. Wij

Begrijpbaar Juridisch Advies

Zoetermeer
Begrijpbaar Juridisch Advies voor al uw Juridisch Vragen, Problemen en Geschillen.

JuristenTeam

Groningen
Ons Team van ervaren Juristen staat bedrijven , ondernemers en particulieren met raad en daad bij. De doelstelling van iedere bij ons werkzame bedrijfsjurist en arbeidsjurist is allereerst het voorkomen van juridische problemen. Met name door te adviseren en ondersteunen bij het

LEXPAT Bedrijfsjuristen

Vught
LEXPAT Bedrijfsjuristen staat voor Legal EXPatriate and Tax. Ons juridisch advieskantoor herbergt ontslagspecialisten en bedrijfsjuristen met meer dan 20 jaar ervaring, waarbij de werkwijze wordt getypeerd als deskundig, no nonsense, persoonlijk, snel en praktisch. Het (bedrijfs-)..

De Rechtsagent - Arbeidsrecht - Huurrecht

Rotterdam
De juristen van De Rechtsagent verlenen juridische hulp aan het MKB, particulieren en non-profit organisaties. Indien u behoefte hebt aan deskundige juridische hulp bent u bij ons aan het juiste adres. De Rechtsagent biedt diensten aan voor redelijke prijzen waarbij kwaliteit

Bert Tol Bureau Arbeidsrecht

Zwolle
Bert Tol Bureau Arbeidsrecht is het gespecialiseerde kantoor in de regio Zwolle voor arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden voor ondernemers en werknemers. In dat vakgebied zij we al bijna 25 jaar werkzaam. Die ervaring komt u ten goede en daardoor komen we snel ter zake. Het

Omnius Juristen


Zoekt u een jurist? Omnius Juristen behandelt alle soorten zaken tegen scherpe tarieven. Met vele juristen door heel Nederland is er altijd een jurist bij u in de buurt.

MKB HuisJuristen

Almere
MKB HuisJuristen is de juridisch partner voor ondernemers in het MKB. Wij opereren in vele sectoren en branches. Wij behartigen uw belangen of adviseren -snel, duidelijk en daadkrachtig- omtrent juridische kwesties, zodat u zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw..

Van der Vorst Juridisch Advies

Bodegraven
Een goede, degelijke en betaalbare jurist Arbeidsrecht

Ontslagspecialist

Amsterdam
Ontslagspecialist is dé specialist voor arbeidsrecht en ontslagzaken...

Kasdiran Rechtspraktijk

Heesch
Voor juridische bijstand in arbeidszaken en incassozakenShare |