Begrijpbaar Juridisch Advies

 

Begrijpbaar Juridisch Advies is een juridisch advieskantoor, gevestigd in Zoetermeer. Wij richten ons op het verlenen van juridische diensten aan particulieren en (startende) ondernemers en ZZP'ers. De werkwijze van Begrijpbaar Juridisch Advies kenmerkt zich door deskundigheid, resultaatgerichtheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen, met een persoonlijke en informele aanpak. Omdat wij zelf consument en ondernemer zijn kunnen wij ons bij uitstek inleven in de problemen en uitdagingen die u als consument of bedrijfseigenaar tegenkomt. Bij ons krijgt u begrijpelijke, leesbare adviezen en contracten.

En mocht het voor u (om welke reden dan ook) niet mogelijk zijn om overdag een afspraak te maken dan is dit geen enkel probleem. Wij werken ook op afspraak buiten kantooruren en in het weekend. Daarnaast versturen we maandelijks een juridische tip en beantwoorden we vragen ook telefonisch en via de mail.

Het eenvoudigste is om ons vrijblijvend een e-mail te sturen waarin u een korte omschrijving geeft van de situatie waarin u zich bevindt en aan welke juridische dienstverlening u behoefte heeft. Dit geeft ons de mogelijkheid om een voorzichtige situatieschets te maken en uw vraag binnen de relevante juridische context te plaatsten. Vervolgens maken wij - indien u daar prijs op stelt - met u een afspraak voor een telefonisch / schriftelijke onderhoud. Wij nemen dan op een door u gewenst tijdstip telefonisch contact met u op om uw vragen of situatie te bespreken of sturen u onze bevindingen. Indien u gebruik wenst te maken van onze diensten, komen wij een schriftelijk opdrachtverlening overeen. Hierin staan de afspraken die wij maken, zoals de concrete werkzaamheden, het te hanteren tarief of vaste bedrag en binnen welke termijnen de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

 

 
Bezoekadres
Westerschelde 357  2721NN  Zoetermeer
 
Postadres
Westerschelde 357  2721 NN  Zoetermeer
 
T : 079-8888539   F : 
E : a.smit@begrijpbaarjuridischadvies.nl   I : www.begrijpbaarjuridischadvies.nl
 
Contactperso(o)n(en)
De heer A.A. Smit
 
Rechtsgebied(en)
Aansprakelijkheidsrecht  Arbeidsrecht  
Consumentenrecht  Ondernemingsrecht  
Verbintenissenrecht  Verzekeringsrecht  
 

Grotere kaart weergeven
 
 
Uurtarief
€ 40,- tot € 50,-

Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en
specialisatie van de jurist en de aard van de zaak.
 
Lidmaatschap(pen)
 
 
Share |