Catch Legal Amsterdam

 

De juristen van Catch Legal Privaatrecht werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Bel ons direct voor een eerste vrijblijvend advies: 020 - 30 17 180 of klik hier of op de onderstaande afbeelding en bezoek onze website.

Jurist Arbeidsrecht
Het arbeidsrecht handelt onder meer over ontslag, reĆÆntegratie, gouden handdruk, arbeidsconflict en ontslagvergoeding. Dit is slecht een selectie van het aantal onderwerpen waarin wij namens u als werkgever of werknemer kunnen optreden.

Wij hebben in de loop der jaren voor kleine tot middelgrote bedrijven vele arbeidsrechtelijke zaken opgepakt. Ook particulieren die er niet meer uit komen met hun werkgever zijn bij ons welkom. Wij kennen beide kanten van de arbeidsrechtelijke geschillen en kunnen dit altijd in uw voordeel benutten. Indien niet noodzakelijk zullen wij proberen de zaak buitengerechtelijk op te lossen. Lukt dit niet, dan schromen wij niet om u in een gerechtelijke procedure te vertegenwoordigen.

Jurist Huurrecht
Het huurrecht handelt onder meer over huur van woonruimte, huur van (overige) bedrijfsruimte, gebreken, schadevergoeding, huurprijzen en beƫindiging van de huur. Het huurrecht in Nederland kent een zeer beschermde wetgeving voor de huurder. Dat wil niet zeggen dat u als verhuurder bij voorbaat kansloos bent. Immers, ook de huurder zal aan bepaalde verplichtingen moeten voldoen.

Wil u weten wat uw kansen zijn, heeft u als huurder of verhuurder problemen of wilt u weten op welke wijze u de overeenkomst het beste vorm kan geven, dan adviseren wij u daar graag in. Veel huurproblematiek kan worden voorkomen door vooraf uw positie goed te bepalen. Wij vertellen u graag hoe dit optimaal kan worden gerealiseerd.

Bel ons direct voor een eerste vrijblijvend advies: 020 - 30 17 180 of klik hier of op de onderstaande afbeelding en bezoek onze website.

 

 
Bezoekadres
Banstraat 27  1071JW  Amsterdam
 
T :    F : 
E :    I : 
 
Rechtsgebied(en)
Arbeidsrecht  Huurrecht  
Sociaal zekerheidsrecht  Verbintenissenrecht  
 

Grotere kaart weergeven
 
 
Uurtarief
 
 
Lidmaatschap(pen)
 
 
Share |