Faillissementsrecht

Surseance, Curator, Schuldeiser, Doorstart, Veiling

Het kan gebeuren dat u of uw onderneming en uw bestuurders na vele jaren hard werken voor een moeilijke beslissing komen te staan. U kunt in financiële moeilijkheden raken en faillissement of surseance van betaling moeten aanvragen. U kunt als bedrijf of persoon niet meer aan uw schulden voldoen.

Of wilt u uitstel van betalingen, omdat u tijdelijk niet aan uw schulden kan voldoen. U verkeert in een problematische financiële situatie maar wilt u niet eindeloos door de schulden achtervolgd worden. Afwikkelen en begeleiden van een faillissement vraagt om deskundige begeleiding. Met goede voorzorgsmaatregelen en door juist optreden tijdens faillissementssituaties is het vaak mogelijk om de schade te beperken. Onze juristen adviseren bedrijven en zelfstandigen in financiële moeilijkheden over mogelijkheden ter voorkoming van of tijdens een faillissement.

Kijk hieronder voor een overzicht van de juristen gespecialiseerd op het rechtsgebied faillissementsrecht.


 

MKB HuisJuristen

MKB HuisJuristen is de juridisch partner voor ondernemers in het MKB. Wij opereren in vele sectoren en branches. Wij behartigen uw belangen of adviseren -snel, duidelijk en daadkrachtig- omtrent juridische kwesties, zodat u zich kunt richten op de..

MKB HuisJuristen

Almere
MKB HuisJuristen is de juridisch partner voor ondernemers in het MKB. Wij opereren in vele sectoren en branches. Wij behartigen uw belangen of adviseren -snel, duidelijk en daadkrachtig- omtrent juridische kwesties, zodat u zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw..

Share |