Huurrecht

Huur en Verhuur - Woningen Bedrijfsruimte Kantoorruimte

Het huren van een woning, een bedrijfsruimte, horecaruimte, winkel of kantoor is voor de particulier of de ondernemer geen dagelijkse kost. De complexiteit van huurcontracten en de door partijen gestelde eisen nemen toe waardoor steeds vaker - door zowel de huurder als de verhuurder - bij het opstellen van een huurovereenkomst een jurist huurrecht wordt ingeschakeld.

Huurrecht woning: bij het huren of verhuren van een woning ontstaan tussen een huurder en de verhuurder van de woning nog wel eens problemen waarbij steeds vaker een jurist wordt ingeschakeld. Voorbeelden hiervan zijn huurbescherming (wanprestatie huurder, tijdelijke huur, dringend eigen gebruik door de eigenaar en een nieuw huurcontract dat de verhuurder aan de huurder aanbiedt); het huurcontract zelf (opzegging huur contract, voortijdige beëindiging huurcontract, opzeggingsgronden huurcontract, ontruiming); wijziging huurprijs (huurverhoging), onderhoud (klein onderhoud door huurder, groot onderhoud door verhuurder, afdwingen onderhoud door huurder via de huurcommissie) en verboden onderhuur of ontbinding van de huurovereenkomst door de verhuurder wanneer een wietplantage wordt aangetroffen in de gehuurde woning.

Huurrecht kantoorruimte, bedrijfsruimte, horeca: bij het aangaan van een huurovereenkomst voor een kantoorruimte, bedrijfsruimte, horecaruimte of winkelpand verdient het sterk aanbeveling om een jurist huurrecht de huurovereenkomst van tevoren goed te laten controleren. Regelmatig doen zich problemen voor rond indeplaatsstelling (dit is wanneer de oorspronkelijke huurder de huurovereenkomst door verkoop en overdracht van zijn uitgeoefende bedrijf in het gehuurde aan een derde over kan dragen, zonder dat de verhuurder daaraan medewerking behoeft te verlenen) waarbij een jurist huurrecht wordt ingeschakeld. Een jurist huurrecht kan u adviseren en ondersteunen bij al deze vraagstukken.

Kijk hieronder voor een overzicht van de juristen gespecialiseerd in het huurrecht.

 


 

Omnius Juristen

Zoekt u een jurist? Omnius Juristen behandelt alle soorten zaken tegen scherpe tarieven. Met vele juristen door heel Nederland is er altijd een jurist bij u in de buurt.

Jurist voor Huurrecht

Een jurist huurrecht staat ondernemingen bij als er huurovereenkomsten gesloten moeten worden, een huurconflict is ontstaan of wanneer de huur beëindigd moet worden. Jurist voor huurrecht staat zowel verhuurders als huurders bij in alle huurzaken.

JuristenTeam

Groningen
Ons Team van ervaren Juristen staat bedrijven , ondernemers en particulieren met raad en daad bij. De doelstelling van iedere bij ons werkzame bedrijfsjurist en arbeidsjurist is allereerst het voorkomen van juridische problemen. Met name door te adviseren en ondersteunen bij het

Jurist voor Huurrecht

Heel Nederland
Een jurist huurrecht staat ondernemingen bij als er huurovereenkomsten gesloten moeten worden, een huurconflict is ontstaan of wanneer de huur beëindigd moet worden. Jurist voor huurrecht staat zowel verhuurders als huurders bij in alle huurzaken.

De Rechtsagent - Arbeidsrecht - Huurrecht

Rotterdam
De juristen van De Rechtsagent verlenen juridische hulp aan het MKB, particulieren en non-profit organisaties. Indien u behoefte hebt aan deskundige juridische hulp bent u bij ons aan het juiste adres. De Rechtsagent biedt diensten aan voor redelijke prijzen waarbij kwaliteit

Omnius Juristen


Zoekt u een jurist? Omnius Juristen behandelt alle soorten zaken tegen scherpe tarieven. Met vele juristen door heel Nederland is er altijd een jurist bij u in de buurt.

Recht & Raad Huurrecht

Amsterdam
Recht & Raad - rechtshulp voor ondernemers Recht & Raad is dé rechtshulp specialist voor ondernemers. Al onze juristen verlenen al ruim 20 jaar rechtshulp aan ondernemers. Hierdoor kunnen wij u vlot en deskundig helpen.

JPF Juristen Geleen

Geleen
Bij JPF Juristen bent u als particulier , bedrijf en ondernemer aan het juiste adres voor juridische bijstand als u een probleem of conflict heeft. Bij ons krijgt u van begin af aan een eigen juridisch dienstverlener toegewezen. Hij of zij zal uw vaste contactpersoon zijn. Wij

LEXPAT Bedrijfsjuristen

Vught
LEXPAT Bedrijfsjuristen staat voor Legal EXPatriate and Tax. Ons juridisch advieskantoor herbergt ontslagspecialisten en bedrijfsjuristen met meer dan 20 jaar ervaring, waarbij de werkwijze wordt getypeerd als deskundig, no nonsense, persoonlijk, snel en praktisch. Het (bedrijfs-)..

Artikel 71

Heusden
Bedrijfsjurist. Flexibel en to the point. Specialist in huurrecht.

BMP Legal

Veenoord
Juridisch advies in Veenoord/Emmen!

Catch Legal Amsterdam

Amsterdam
De juristen van Catch Legal Privaatrecht werken zowel voor..

Share |