Letselschade

Bedrijfsongeval, Beroepsziekten, Schadevergoeding

Indien u schade lijdt als gevolg van een ongeval of beroepsziekte bestaat in veel gevallen de mogelijkheid om de door u geleden schade te verhalen op degene die dat ongeval heeft veroorzaakt. Want door dit letsel kunt u voor een deel of zelfs de rest van uw leven minder inkomsten genereren dan wanneer het ongeval u niet was overkomen. Zeker als u letsel heeft opgelopen, bijvoorbeeld een whiplash door een ongeluk of een beroepsziekte door het werken met asbest, is het dus van belang dat u zo spoedig mogelijk deskundige rechtsbijstand zoekt. Ervaring leert dat de weg naar vergoeding van letselschade vaak lang en moeizaam kan zijn.

Vind hieronder de juiste letselschade specialist.


 

JuristenTeam

Wanneer u buiten uw schuld slachtoffer bent geworden van bijvoorbeeld een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medisch foutief handelen, heeft u recht op vergoeding van de door u geleden schade. JuristenTeam kan u hierbij helpen. Wij zijn een landelijk..

Korevaar Van Dijk

Capelle aan de IJssel
Korevaar van Dijk is hét toonaangevende bureau voor letselschade slachtoffers. Op een betrokken en doeltreffende manier helpen wij u bij het vaststellen en het regelen van de maximaal rechtvaardige schadevergoeding.

Claims Settlement - Letselschade

Barsingerhorn
Claims Settlement is een volledig onafhankelijk letselschadebureau dat uitsluitend de belangen behartigt van slachtoffers van ongevallen in binnen- èn buitenland. Bel ons voor vrijblijvend advies: 0224 - 540 489 of klik hier of op onderstaande afbeelding en bezoek onze

Juristen Team - Letselschade

Groningen
Wanneer u buiten uw schuld slachtoffer bent geworden van bijvoorbeeld een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medisch foutief handelen, heeft u recht op vergoeding van de door u geleden schade. JuristenTeam kan u hierbij helpen. Wij zijn een landelijk werkend Team van Juristen en

Smit Juridisch Advies

Groningen
Letselschade? Door maatwerk zorgen wij dat uw schade wordt vergoed.

AB letselschade

Roosendaal
Hulp bij letselschade AB letselschede helpt.

Rechtswinkel Letselschade

Amsterdam
Snel en gratis juridisch advies!

Share |