Zoek een Mediator.nl - scheiding - conflict

 

Wanneer u op zoek bent naar de juiste Mediator of Coach dan is onze mediation website hét ideale vertrekpunt. Want hier vindt u de juiste mediators en coaches overzichtelijk geselecteerd per specialisme en per provincie. Op deze manier vindt u altijd de juiste mediator of coach voor conflicten of begeleiding op de werkvloer of privé. Want of u nu op zoek bent naar een mediator voor een arbeidsconflict, voor een echtscheiding of bij een problemen binnen een familiebedrijf. er zit altijd een goede mediator of coach bij u in de buurt.

Mediation bij echtscheiding

Het treffen van een onderlinge regeling bij scheiding onder leiding van een mediator levert u veel voordeel op. U heeft uw ex-partner namelijk sowieso nodig bij het opstellen van het ouderschapsplan met afspraken over de kinderen, alimentatie, omgangsregeling, huisvesting, vakanties e.d. Maar ook bij afspraken over financiële zaken als pensioen en hypotheek. Scheiding door middel van mediation is vaak stukken goedkoper dan scheiding met advocaten.


Mediation bij een erfenis of familiekwestie

Verstoorde relaties van vele jaren geleden kunnen hun weerslag hebben op de afwikkeling van een nalatenschap. Juridische procedures hierover zijn over het algemeen erg kostbaar en brengen slechts in een zeer klein aantal gevallen een oplossing. Mediation is daarom vaak een goed alternatief.


Mediation bij een arbeidsconflict

Wanneer oplossing van het arbeidsconflict door middel van mediation mogelijk lijkt dan verdient het sterk aanbeveling om eerst mediation te proberen voordat bijvoorbeeld een juridische procedure wordt opgestart. De belangrijkste voordelen van arbeidsmediation:

  • Herstel van de arbeidsrelatie: werkgever en werknemer komen tijdens de mediation samen tot een oplossing voor het arbeidsconflict. Met als resultaat: behoud van uw baan.
  • Kostenefficiënt: Er wordt bespaard op hoge juridische- en proceskosten. Mediation is (veel) voordeliger dan een juridische (ontslag) procedure.
  • Win-win situate voor werkgever én werknemer: reputatieschade voor zowel werkgever als werknemer wordt voorkomen.

Coaching

Coaching is een vorm van begeleiding waarmee de persoon of het team dat wordt gecoacht zelf leert zijn ontwikkeling te stimuleren. Een coacht leert met andere woorden 'te leren'. Doorgaans gaat het daarbij om het aanleren van nieuwe vaardigheden of competenties waardoor de effectiviteit als persoon of als team wordt vergroot.

Klik hier om de juiste mediator of coach te vinden passend bij uw situatie en bij u in de buurt. Wij zijn u graag van dienst!

 

 
Bezoekadres
Professor Bronkhorstlaan 10, gebouw 100  3723MB  Bilthoven
 
T : 030-2255914   F : 030-2255929
E : info@thelimetree.nl   I : www.zoek-een-mediator.nl
 
Rechtsgebied(en)
Agrarisch recht  Erfrecht  
Mediation  Personen- en Familierecht  
 

Grotere kaart weergeven
 
 
Uurtarief
 
 
Lidmaatschap(pen)
 
 
Share |