MKB HuisJuristen

 

Als ondernemer staat groei en continuïteit voorop. Helaas is het voor ondernemers onvermijdelijk dat zij te maken krijgen met juridische kwesties. Wanneer u een juridisch probleem heeft, is het van het grootste belang dat u tijdig juridisch advies inwint. U wilt namelijk niet geconfronteerd worden met een probleem waardoor uw bedrijfsprocessen aangetast of vertraagd worden.

De specialisten van MKB HuisJuristen zorgen ervoor dat u zich kunt bezighouden met uw bedrijf, terwijl wij uw belangen behartigen of u adviseren omtrent juridische kwesties. MKB HuisJuristen kan u in vele rechtsgebieden bijstaan. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een professioneel advies.

Wij helpen u graag bij:

  • Het opstellen of screenen van arbeidsovereenkomsten
  • Procederen voor de kantonrechter
  • Bestuursrechtelijke kwesties (vergunningen en overheidsbesluiten)
  • Vragen omtrent onroerend goed
  • Huurovereenkomsten
  • Personeelskwesties
  • Vennootschapsrecht
  • Fiscale juridische zaken


MKB HuisJuristen is reeds vele jaren juridisch partner voor ondernemers in het MKB. Wij weten wat er speelt in diverse sectoren en zijn op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen in verschillende branches. Het is dan ook niet voor niks dat MKB HuisJuristen juridisch (kennis)partner is van verschillende brancheorganisaties en MKB-Nederland. Dankzij de betaalbare kwaliteit en branchespecifieke ervaring, spreken we de taal van bedrijven in het MKB.

Wij behartigen uw belangen of adviseren omtrent juridische kwesties, snel, duidelijk en daadkrachtig. Hierdoor kun u zich richten op uw kernactiviteiten. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar -van 8.00 uur 's ochtends tot 20.00 uur in de avond- via telefoonnummer: 0900 - 555 0777 (lokaal tarief). Maar u kunt ons ook per e-mail bereiken. Wij nemen direct, doch uiterlijk binnen 1 werkdag, contact met u op na ontvangst van uw bericht.

 

 
Bezoekadres
Radioweg 2  1324KW  Almere
 
Postadres
Postbus 60194  1320 AE  Almere
 
T : 0900 - 555 07 77   F : 035 - 546 00 41
E : info@mkbhuisjuristen.nl   I : www.mkbhuisjuristen.nl
 
Rechtsgebied(en)
Arbeidsrecht  Faillissementsrecht  
Intellectuele Eigendom  Ondernemingsrecht  
Vennootschapsrecht  Verbintenissenrecht  
 

Grotere kaart weergeven
 
 
Uurtarief
 
 
Lidmaatschap(pen)
 
 
Share |