Over Ons

Lex & Leads heeft deze website gerealiseerd. Lex & Leads onwikkelt unieke online marketingconcepten en websites voor Juristen, Advocaten en Notarissen. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing campagnes voor deze drie doelgroepen. Daarnaast beschikt Lex & Leads over een eigen contactcenter met juristen voor verwerking van ontvangen reacties.

Onze juridische opdrachtgevers komen daardoor sneller, eenvoudiger en goedkoper in contact met concrete rechtzoekenden.
 
Ons doel is het realiseren van betere vindbaarheid, meer cliënten en meer omzet voor Juristen, Advocaten en Notarissen. Lex & Leads is het full service internetbureau dat zich uitsluitend richt op juridische dienstverleners.
 
Voor de opdrachtgevers van Lex & Leads is het internet een steeds belangrijk acquisitiekanaal aan het worden waarbij de online activiteiten direct een significante bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat. Daar worden wij ook graag op afgerekend. Lex & Leads hecht veel waarde aan de klantrelatie en de resultaten die binnen deze relatie tot stand worden gebracht.
 
Het merendeel van onze specialisten hebben een juridische achtergrond en een mr. titel, maar bovenal een zeer uitgebreide expertise op het gebied van internet en ruime ervaring op alle gebieden van online marketing.
 
Wilt u ook weten wat wij voor uw kantoor kunnen doen?
Neem dan contact op met:
 
Lex & Leads B.V.
Energiestraat 5b
1411 AN  NAARDEN

035 - 69 45 272
www.lexleads.nl
Share |