Pensioenrecht

Pensioenen

Als u 65 jaar bent, kunt u stoppen met werken. U zult danl geen loon meer ontvangen. Maar om uzelf in uw behoeftes te kunnen voorzien heeft u wel geld nodig. Weet u wat u gaat verdienen als u stopt met werken? De opbouw van een pensioen is zó ingewikkeld dat u door de bomen het bos niet meer kan zien. Begrijpt u alles omtrent uw pensioen nog?

AOW
In Nederland is het zo geregeld dat de meeste Nederlanders een basispensioen krijgen. Dit basispensioen is een uitkering op grond van de AOW oftewel de Algemene Ouderdomswet. Veel mensen bouwen ook via hun werkgever pensioen op de zogeheten ouderdomspensioen.

Ouderdomspensioen
Het ouderdomspensioen is een aanvulling op uw AOW. Een jurist kan u adviseren en voor u procederen op het gebied van pensioenrecht. Een jurist behandelt alle voorkomende juridische kwesties die verband houden met pensioen. Een jurist staat u bij in het oplossen van conflicten over pensioen of, beter nog, bij het voorkomen van conflicten. Gezien de complexiteit van de regelgeving is het verstandig om bij problemen vroegtijdig een jurist in te schakelen.

Kijk hieronder voor een overzicht van de juristen gespecialiseerd op dit rechtsgebied.


 

Akkermans & Partners

Tilburg
Akkermans & Partners heeft als dienstverlener in de pensioenbranche een grote reputatie opgebouwd.

Share |