Recht & Raad

 

Huurrecht bedrijfsruimte - Recht & Raad
Heeft u een juridische vraag of geschil over huur van bedrijfsruimte? Dan bent u bij Recht Raad aan het juiste adres. Onze juristen hebben ruim 20 jaar ervaring in het huur- en vastgoedrecht. Hierdoor kunnen wij u deskundig en vlot van dienst zijn tegen betaalbare tarieven.

Wat kunnen wij voor u doen:

Opstellen en screenen van huurcontracten
Een goed huurcontract is de basis van een sterke juridische positie. Laat uw huurcontract daarom door ons opstellen of screenen.

Huurprijsgeschillen
Betaalt u als huurder niet teveel huur? Of wilt u zich verzetten tegen een aangekondigde forse huurverhoging? Wij kunnen u adviseren en helpen.

Indeplaatstelling van huurders
U wilt uw bedrijf verkopen, inclusief huurcontract. Maar de verhuurder werkt niet mee. Kunt u huuroverdracht (indeplaatsstelling) afdwingen? Vraag ons advies. Voor nadere informatie, klikt u op: 'indeplaatsstelling'

Onderhoudsgeschillen
Welk onderhoud en welke reparaties moet de huurder betalen? En welke de verhuurder? Wij zoeken het voor u uit en dwingen het zonodig voor u af. Voor nadere informatie, klikt u op: 'onderhoudsgeschillen'

(ver)huur of (ver)pachten van bedrijven
U wilt uw bedrijf verhuren (verpachten) of wilt een bedrijf huren (pachten). Recht & Raad adviseert en stelt waterdichte contracten voor u op. Voor nadere informatie, klikt u op: 'verpachten bedrijf'

Hulp bij gerechtelijke procedures
Bij alle gerechtelijke procedures kunnen wij uw belangen behartigen. Wij zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft!

Schadeverhaal
U lijdt schade omdat de verhuurder zijn onderhoudsverplichtingen, of andere verplichtingen niet nakomt. Wij kunnen u helpen met het verhalen van uw schade.

Incasso's
U bent verhuurder, maar de huurder betaalt de huur niet. Wij helpen bij incassering van de huurpenningen. Indien u een huurkwestie betreffende bedrijfsruimte heeft, neem dan direct contact met ons op. Een tijdige aanpak kan problemen voorkomen. Een eerste beoordeling van uw zaak is meestal kosteloos.

Bel: 020 - 6890 863
e-mail: info@recht-raad.nl
www.recht-raad.nl

 

 
Bezoekadres
Jacob Marisstraat 97  1058HX  Amsterdam
 
T : 020 - 6890 863   F : 020 - 6120 731
E : info@recht-raad.nl   I : www.recht-raad.nl
 
Rechtsgebied(en)
Huurrecht  Onroerend goedrecht  
 

Grotere kaart weergeven
 
 
Uurtarief
 
 
Lidmaatschap(pen)
 
 
Share |