The Lime Tree

 

The Lime Tree verzorgt NMI mediation trajecten en heeft al meer dan 10 jaar een landelijk dekkend netwerk van gecertificeerde NMI mediators. Wij werken graag mee aan het oplossen van uw conflict in uw organisatie. Ook bij mediations in de privésfeer zoals echtscheiding kunnen wij uitkomst bieden.

Heeft u naast mediation bij een arbeidsconflict behoefte aan coaching in uw team of coaching voor een individuele werknemer binnen uw organisatie, dan kan The Lime Tree u daarin begeleiden.

Het is ook mogelijk om voor een arbeidsgerelateerde kwestie in een team of voor een werknemer alleen een coachingstraject via The Lime Tree te starten met één van onze ervaren coaches.

Steve Whittaker, directeur van The Lime Tree richtte in 1993 het Nederlands Mediation Instituut (NMI) op. In 1996 startte hij The Lime Tree. Met succes, want wij zijn inmiddels marktleider op het gebied van mediation. Onze twintig gepassioneerde trainers hebben meer dan zesduizend cursisten getraind. Daarnaast beschikken wij over een landelijk netwerk van veertig ervaren en gecertificeerde NMI mediators en coaches die zijn aangesloten bij de Stichting Coach. Voor meer informatie bel 030-2255910 of klik hier of op onderstaande afbeelding en bezoek onze website.

 

 
Bezoekadres
Professor Bronkhorstlaan 10 - 100  3723MB  Bilthoven
 
T : 030-2255914   F : 030-2255929
E : info@thelimetree.nl   I : www.thelimetree.nl
 
Rechtsgebied(en)
Mediation     
 

Grotere kaart weergeven
 
 
Uurtarief
 
 
Lidmaatschap(pen)
 
 
Share |